Friday, December 14, 2007

Marele Brad

Ati auzit cu totii de Marele Brad de la Unirii. Putini sunt cei care nu l-au vazut, foarte putini avand in vedere imbulzeala zilnica care este prin zona aia. Veniti special sa il vada sau pur si simplu cu treaba prin zona, oamenii nu au cum sa il rateze. El este Marele Brad, cel care a cauzat o aglomeratie infernala pe 1 Decembrie, cand a fost aprins, aglomeratie care ne-a adus faima mondiala (pentru prostie, probabil).

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Dupa numarul de oameni de aici, ai zice ca se da ceva gratis, dar nu, ei venisera sa admire bradul, brad care oricum va sta acolo pana pe 6 ianuarie, deci care e graba?Dar, deh, cand oamenii nu au alta preocupare se duc sa faca ce stiu ei cel mai bine: sa caste gura, doar, doar o pica ceva.

Si acum, va prezint Marele Brad:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Si aici, in toata spendoarea luminilor sale:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Personal, gasesc ca este cel mai urat brad pe care l-am vazut vreodata. In esenta, nici nu este un brad, este o gramada de fiare luminate.

Pe final, o sa ne aducem aminte ce oras curat avem. Pai ce credeati, oameni buni, ca daca la Unirii pun bradoiul ala o sa se sinchiseasca sa ia gunoaiele de vizavi? Nici vorba! Sunt tot acolo. Casca gura nu le vor observa, absorbiti fiind de bradoiul de tabla, probabil pe asta se bazeaza si domnii care nu s-au obosit sa le ia de acolo.
Deci, bradul si cadourile de peste drum:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Bine ca avem brad, ne mandrim cu el, dar nu suntem in stare sa facem curat macar de ochii lumii.

3 comments:

Anonymous said...

ceri prea mult:)

amageanu said...

de fapt..cautam sa descoperim probleme noi..pentru a fugi de problemele noastre. Bradul ala, gramada aia de fiare nici nu exista..e doar in mintea noastra.

fata morgana said...

nu cer atat de mult, doar putina cumpatare.
cat despre cautatul de probleme noi, chiar nu e nevoie sa le cauti..ele exista, trebuie doar sa le observi. este insa regretabil ca cei care ar trebui sa le rezolve le ignora cu desavarsire.